Sarcina

 

Sarcina si cat de important este controlul si la medicul somatolog inaite de aceasta!

Unul din frumoasele momente ale vietii este atunci cand, femeile raman insarcinate si dau nastere unor superbitati, unor fapturi care seamana cu tatii. :)

Din pacate acest frumos moment, poate fi incetosat de o problema des intalnita la majoritatea pacientilor peste 35 de ani, mai exact la peste 70% dintre adulti: Boala Parodontala.

Aceasta boala are diferite stadii de evolutie, si din pacate, bacteriile din boala parodontala se intalnesc si la nivelul cordului cauzand chiar si infarct miocardic; de asemenea se transmit de la mama la fat prin placenta. De aceea atunci cand planificati ca in viata dumneavoastra sa apara un tanar membru este bine sa faceti un control al cavitatii orale la medicul stomatolog, unde acesta, in urma unor investigatii intra-orale cat si radiografice, va poate oferi informatiile necesare, si sa poata lua toate masurile de prevenire sau stopare din timp.

De asemenea, si tatal poate transmite bacteriile catre copilul nascut, prin sarut, saliva sau chiar prin tacamurile comune utilizate.

Mai multe informatii -> Despre Boala Parodontala

NU MAI ASTEPTA

PROGRAMEAZA O CONSULTATIE CHIAR ACUM

Telefonica sau e-mail!